Energy Support Services

O Nama

Energy Support Services d.o.o. - pioniri u oblasti održavanja solarnih elektrana u Srbiji. Kroz inovacije i posvećenost, postali smo prva i jedina kompanija koja primenjuje revolucionaran pristup održavanju solarnih panela. Naša prednost leži u uvođenju specijalizovanog robota koji osigurava visok nivo efikasnosti i bezbednosti, čime postavljamo nove standarde u industriji.

Jedinstvenost naše usluge ogleda se u specijalizovanom robotu koji smo prvi doneli u Srbiju. Ovaj robot eliminiše rizik od strujnog udara i pada sa krova osoblja zaduženog za održavanje solarne elektrane, čineći ovaj zadatak potpuno sigurnim čime zajedno postižemo garantovano i optimalno funkcionisanje elektrane, kao i njen dugotrajan rad sa minimalnim gubicima tokom eksploatacije.

Naša posvećenost efikasnosti ne poznaje kompromise. U uslovima bezbednosti koje omogućava naš specijalizovani robot, obezbeđujemo maksimalnu proizvodnju električne energije bez gubitaka. Dodatno, pridržavamo se strogih standarda proizvođača solarnih panela, čime garantujemo da će naše održavanje biti u potpunosti usklađeno s preporukama i zahtevima proizvođača, osiguravajući dugovečnost i optimalne performanse svake solarne elektrane koju održavamo.

Našu profesionalnost mogu da potvrde brojni klijenti sa kojima smo već sarađivali na prostoru jugoistočne Evrope. A uskoro ćete se možda na listi referenci naći i Vi!

showcase

Peštan, Aranđelovac, 9000 kWp

showcase1

Champicomp, Kovin, 886 kWp

showcase2

DALLAS GROUP, Tutin, 108 kWp

showcase3

ECO FOOD Mijajlović, Kuršumlija, 149 kWp

showcase4

Fortuna Centar, Aranđelovac, 385 kWp

showcase5

Agro-Đole, Jagodina, 190 kWp

showcase6

Friglo, Sečanj, 1072 kWp

showcase7

Fortuna, Topola, 157 kWp

Kontaktirajte nas

Imate bilo kakvih pitanja? Kontaktirajte nas i naš stručni tim će vam rado pomoći.