Energy Support Services

hyCLEANER® solarROBOT pro

product product1 product2 product3

Brz. Eco-friendly. Siguran.

SolarROBOT pro je specijalista za brzo i ekonomično čišćenje velikih PV krovova i sistema montiranih na zemlju od 2.000 m². Modularna mašina za solarno čišćenje može se sastaviti bez alata i spremna je za upotrebu u samo nekoliko jednostavnih koraka. Upravlja se daljinskim upravljačem sa bezbedne udaljenosti, dok inovativne funkcije olakšavaju rad. Na primer, integrisani autodrive omogućava PV robotu za čišćenje da samostalno čisti panele. Detekcija ivica sa senzorima za zaštitu od pada obezbeđuje maksimalnu bezbednost, tako da se mašina automatski zaustavlja kada dođe do ivice solarne površine. Zahvaljujući specijalnom dizajnu četkice, čišćenje se vrši bez dodavanja bilo kakvih hemijskih aditiva ili sredstava za čišćenje.

solarROBOT pro

hyCLEANER® solarROBOT compact

compact compact1 compact2 compact3

Lagan. Jednostavan. Kompaktan.

SolarROBOT compact, robot za čišćenje fotonaponskih panela, posebno je dizajniran za jednostavno, sigurno i pristupačno čišćenje malih do srednjih fotonaponskih sistema od otprilike 50 do 2.000 kvadratnih metara - čak i na izazovnim uzvišenim površinama. Kompaktna veličina i modularnost korisniku pružaju mnoge prednosti u pogledu fleksibilnosti i rukovanja, posebno na teškom terenu poput krovova. To je zato što lagani sastavni delovi težine manje od 10 kg po modulu eliminišu potrebu za platformama za rad pri rukovanju i omogućavaju brzu montažu od strane jedne osobe. Čak i kada je sastavljen, mašinu sada može pomeriti jedna osoba sa jednog reda modula na sledeći. Posebni dodaci poput detekcije ivica za dodatnu sigurnost mogu se lako integrisati u modularni sistem. Univerzalni namotaj creva za lakše upravljanje crevima takođe se može kombinovati sa solarROBOT compact.

solarROBOT compact

OSMOBIL PRO X for glass PV and facade cleaning

product4 product5 product6 product7 product8 product9 product10

OSMOBIL PRO X - Novi sistem predstavlja rezultat skoro 15 godina iskustva i razvoja koje smo stekli sa OSMOBIL CLASSIC i OSMOBIL PRO. Nastavljamo pratiti osnovnu ideju i kod našeg novog zastavnog broda - izgradnju jednostavnog, izdržljivog i mobilnog sistema za obrnutu osmozu, savršenog za čišćenje i profesionalne čistače stakla, zgrada i fotonaponskih elektrana. I dalje svesno izbegavamo dodatno omekšavanje vode, složenu naknadnu filtraciju i težimo visokoj vodenoj efikasnosti i jednostavnom rukovanju - uz minimalne troškove održavanja. OSMOBIL PRO X postiže ovo kroz savršeno usklađen sistem koji i dalje koristi takozvane visokopritisne membrane. Ovo garantuje visoke količine vode po satu uz savršen kvalitet vode, bez potrebe za složenom prethodnom i naknadnom obradom vode.

  • Do 410 litara čiste vode na sat
  • X-Flow sistem za direktnu vezu sa HD uređajima, pumpama, ventilima i slično
  • Dva priključka za teleskopske šipke i slično
  • Inteligentno upravljanje količinom / do 25% uštede vode
  • Digitalni kontrolni ekran uključujući membranski kapacitet
  • Do 12 nedelja zadržavanja u zimskim uslovima "bez ispiranja"
  • Robustan i proizveden u Nemačkoj
  • Tehnologija obrnute osmoze sa niskim održavanjem
  • Jednostavno rukovanje
  • Odlična podrška

Kontaktirajte nas

Imate bilo kakvih pitanja? Kontaktirajte nas i naš stručni tim će vam rado pomoći.